Opći uvjeti poslovanja

Cijene su izražene kao dnevne cijene smještajne jedinice u eurima.
Nadoplata za kućne ljubimce iznosi 7,00 € po danu. Prihvat kućnih ljubimaca moguće je isključivo uz prethodni zahtjev i odobrenje od strane prodajnog odjela.
Korištenje perilice rublja naplaćuje se 10,00 € po pranju.
Boravišna pristojba, prijava i odjava uračunati su u cijenu.

Eventualni ostatak iznosa, plaća se na dan dolaska gotovinom u eurima ili kunama, prije ulaska u objekt.
Smještajna jedinica je dostupna od 14.00 sati do 21.00 sat na dan dolaska i do 10.00 sati na dan odlaska.
Za zakašnjele odjave naplaćuje se 1 dodatni dan boravka.
Rezervacija vrijedi od dana kada stranka uplati akontaciju ili trošak rezervacije, a rezervaciju držimo do 21:00 sati na dan dolaska. Za nedolazak gosta ili otkaz ili izmjenu rezervacije zadržava se 100% od unaprijed uplaćenog iznosa.
Zadržavamo pravo jednostranog otkaza rezervacije u svakom trenutku iz poslovno uvjetovanih razloga, pri čemu će biti izvršen povrat cjelokupnog iznosa akontacije ili troška rezervacije.
Gosti moraju unaprijed najaviti okvirno vrijeme dolaska, a sat vremena prije dolaska kontaktirati nas telefonski.
U pojedinim terminima moguća je rana prijava i kasna odjava, uz moguće dodatne troškove.
Uplatom akontacije potvrđujete da ste suglasni sa općim uvjetima poslovanja, izjavom o konverziji valute, izjavom o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka; i da iste prihvaćate.

Izjava o konverziji valute
Sva plaćanja biti će izvršena u Hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz Eura u Hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.
Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka
Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.